Jobba hos oss

Ledande montör sökes!

Vi är ett entreprenadföretag med inriktning på datoriserade styrsystem för fastighetsövervakning samt installationer av luftbehandling där vi även utför samtliga konstruktioner.

Ehlin & Larsson som nu är en del av Assemblin är certifierad systemintegratörer för Regins produkter. Verksamheten startades 1999 av Anders och Tore Ehlin som är bröder.

Som Ledande montör hos oss kommer du i huvudsak arbeta med installationer och att leda och planera det dagliga arbetet på arbetsplatsen. Viktigt är att du är seviceminded och tycker om kundkontakter och är engagerad och kan jobba både självständigt och i team med dina kollegor.

För att arbeta hos oss ska du kunna läsa och stycka ritningar samt är en kreativ problemlösare inom ditt område. Egenkontroll hantering, lagbasmöten, fördelning av arbeten på plats med montörer/UE och dylika arbetsuppgifter.

B-körkort är ett krav

Start enligt överenskommelse med provanställning

Heltid 07:00-16:00

Timlön

Ansökan skickas till: Jobb@ehlin-larsson.se

VVS konstruktör sökes!

Vi söker nu en VVS konstruktör med ventilation i huvudsak med magicad kunskap. Du kommer att arbeta med både små och stora projekt och kalkyl.

Du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift

Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid

Omfattning: Heltid
Ort: Västerås

Det är meriterande om du
Har erfarenhet av VVS/ventilationskonstruktion projektering, men detta är inget krav för tjänsten, nyexaminerade är välkomna med ansökan.

Som person söker vi dig som är initiativtagande, positiv och har ett eget driv. Du har god samarbetsförmåga och trivs i mötet med andra människor då du kommer arbeta nära i team. Vidare ser vi att du är en problemlösare som gillar att sätta dig in i arbetsuppgiften, arbetar fokuserat och med målfokus för att göra det bästa för att hitta lösningen

Ansökan skickas till: Jobb@ehlin-larsson.se